MÓWIĄ O NAS

AKADEMIA TRIATHLONU

Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne – sok z cytryny lekko modyfikuje smak koncentratu – na pewnojest lepszy w smaku niż sok naturalny w wersji RAW (czyli bez dodatków).Shot jak to shot – jeden łyk i po krzyku – więc nawet ktoś mocno uczulony smakowo na „dobre” przeżyje...

Przeczytaj cały artykuł na akademiatriathlonu.pl

 

Żywienie Mistrzów. Blog Wojciecha Zepa. Dietetyk Legii Warszawa.

Wypicie 500 ml soku z buraków podnosi poziom azotanów o 400% – problem z sokami z buraków jest taki, że nie mamy podanego standardu zawartości azotanów w składzie (zależy z jakich buraków jest wyprodukowany), w celach sportowych lepiej skorzystać z suplementu diety

Przeczytaj cały artykuł na www.zywieniemistrzow.pl

TRI-fun

Ale najważniejsze i chyba najbardziej istotne to to, że podczas zawodów pokonałam cały dystanso wiele lepiej niż sądziłam, poprawiając mój życiowy wynik na tym dystansie o 7 min.Na trasie nie odczuwałam żadnych kryzysów, a wręcz czułam, że mogę więcej i szybciej...

Przeczytaj cały artykuł na Portalu TRI-fun

 

Polska biega

Cudowne właściwości soku ze świeżego buraka ćwikłowego to odkrycie, które już wkrótce może stać się powszechnym sposobem podnoszenia wydolności wśród sportowców. Zawarte w nim związki zwane nitratami w końcowym efekcie skomplikowanego mechanizmu działania...

Przeczytaj cały artykuł na www.polskabiega.pl

Bikeboard - magazyn rowerowy

Nowością na rynku jest suplement diety Beet It Sport. Shot to nic innego, jak silnie zagęszczony, naturalny sok buraczany. Produkt nie zawiera konserwantów ani sztucznych dodatków, jedynie sok cytrynowy...

Przeczytaj cały artykuł tutaj